måndag 12 maj 2014

Project Premier

Ny vecka nya möjligheter. Vart tog den förra veckan vägen, kan man ju undra.

Blev helt plötsligt involverad i ett välgörenhetsprojekt. Såg på facebook ett foto på ett skjul i Thailand där en liten pojke som heter Premier bor. Hans mormor och "plast"morfar är mina vänner. Droppade några tårar över eländet till hem, skrev några kommentarer, kontaktades av Anki och vips, så var Project Premier igång. Är man spontan så är man.

Anki lade tänkarmössan på och eftersom vi både är kreativa människor bestämdes det att lite konst också ska ingå i projektet. Roligt hade vi när vi stylade och döpte grisarna. Ett kaffekalas ska ordnas där folk som vill, får mata grisarna med en frivillig kaffeavgift. Och hoppeligen kan det då ge ett golv och rinnande vatten i Premiers hus.

Och jo, jag vet, man kan inte hjälpa hela världen. Och fattigdom finns på närmare håll också. Och bla bla bla... Men var och en som har möjlighet får välja om och vem man hjälper. Och det gjorde jag.


Några bilder från "pimp my pig" kvällen i Ankis härliga verkstad. Det mest kreativa stället jag nånsin sett.

Lite olika material behövs


Kaffe och en katt kan också vara bra att ha


 Vera och Fluffy


 Zebran, Miss Piggy och Spiken


 Don Juan och Lolita är väl ett matchande par?


Här är de alla: Spiken, Fluffy, Vera, Queen of the desert, Zebran, Don Juan, Lolita, Pulled Pork, Miss Piggy och Fyllesvinet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar