söndag 18 maj 2014

Glad

Vilken härlig vecka och veckoslut det har varit! Kaffekalaset på torsdagskvällen blev en succé och byggandet på lilla Premiers hem är redan igång. Fantastiskt! Tusen, tusen tack alla ni som bidrog! Love you!

Här hos oss har byggandet också fortsatt, men måste säga att det varma vädret under veckoslutet har saktat ner på takten. Inte orkade vi jobba så mycket i värmen. Speciellt inte inuti växthuset. Vi hade nog trott att vi skulle få det helt klart igår, men nähä. Inte kan det väl ha nåt med åldern att göra också? Och alla otaliga små saker som ska fixas på slutet tar ju så mycket tid. Men det kommer att bli så bra och jag svävar på moln över alla bra saker som hänt på sistone! Och ikväll kommer dottern, som varit utomlands i två veckor, hem. Ännu ett glädjeämne!


Gubben och lillen ser på ishockey-vm. Ett himla liv hörs det därifrån. Tror jag ska hålla mig borta från det ikväll. Vill inte förstöra lyckokänslan. Fniss...




I fredags var det en knopp på det lilla magnoliaträdet



som öppnade sig på lördagen. Det har alltså överlevt vintern och blommar nu för allra första gången. Eller nog blommade det när jag planterade det, men det räknas inte, för då kom det ju rakt från blomsterhandeln. Ifjol blommade det inte alls, så den endaste ena blomman är en stor händelse, så ni vet. Så vacker!  



På bar kvist blommar det. Ser ut som om det skulle kunna komma en blomma till. Svårt att veta vilka knoppar som ska bli blad och vilka blommor. Precis när jag knäppte, landade en humla i blomman. 




Man fick nog ta bort ullsockorna mitt i målandet i lördags. Gick nog bra utan. 
:-D




De välanvända gräsklippningsskorna blev också ibruktagna för denhär säsongen. Så långt gräset plötsligt hade blivit. 





Tidsoptimister som vi tydligen var (är), hämtade vi ett lass lecablock. Ville ju inte riskera att bli utan arbete... De får nog vänta snällt där i släpvagnen ännu några dagar. Kanske på lite svalare väder. Eller åtminstone på mera ork. 












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar