torsdag 28 augusti 2014

Bröllop

Hej å hå!

Länge sen sist igen. Skyller på fortsatta datorproblem och en väldigt intensiv vecka. Med bla många gäster, längre dagar på jobbet med nya saker att lära, Spotlight, dvs kulturens och handels natt i vår stad och så höjdpunkten; lördagens bröllop. Öh, ser att jag skrivit att denhär bloggen ska handla om vår vardag. Tycks inte stämma så bra. Bröllop hör inte till vår vardag. Men ett litet "reportage" vill jag ge er i allafall. 


Hela familjen var bjudna på bröllopet. Vigseln ägde rum i grannstaden och festen hölls i ett av brudens familjs handelsträdgårds växthus. Nog hade jag på känn att det skulle bli vackert. Känner ju deras goda smak och förmåga att dekorera. Och så rätt jag fick! 
Tänker inte låta er kika på alla läckra detaljer och inte i grytorna heller. Tycker att det är lite privat.  Men kan lova att maten var fantastiskt god, serveringen ypperlig, programmet roligt och bandet spelade skön musik. Och det dansades och firades till småtimmarna. Ett hederligt, traditionellt bröllop som man inte bjuds på ofta numera! 

Dottern hade hand om kameran. Och blev ju ett hundratal bilder. Har här knyckt några...
















 Så vackert kan det alltså bli i ett växthus.


Och det viktigaste och vackraste, brudparet! Vår guddotter, barnens kusin, Ina och hennes Daniel.



Skål och stort grattis ännu en gång till de nygifta! Och tack för en suverän fest! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar